Planleggingen er i gang og vi trenger deg til Veteranseilas 2018!

På bildet ovenfor får du er lite innblikk i noen av de uforglemmelige øyeblikkene fjorårets deltakere fikk ta del i, og vi kan love at årets Veteranseilas kommer til å bli minst like spektakulær på alle mulige vis!

For tredje år på rad søker vi etter veteraner som ønsker å være mannskap på S/S Svanen i sommer. Ta sats og bli med når vi skal ut og oppleve den spektakulære Vestlandskysten mellom Bergen og Trondhjem. Her gjelder det å brette opp ermene, ta frem det beste i seg selv og bidra med dekksvakter, byssetjeneste og godt kameratskap.

Seilingsruta er avhengig av vær og vind, men det som er helt sikkert er at vi skal gjøre skikkelige strekk på det åpne hav og gå inn til land der vi møter kystkultur på sitt beste – folka og den mektige naturen.

50 veteraner har deltatt på Veteranseilas tidligere år. Våre erfaringer sier: Du kommer til å grue deg, men du kommer garantert ikke til å angre! Her får du sjansen til å kjenne havets krefter sammen med en gjeng veteraner «i samme båt» – som ønsker å flytte noen grenser i eget liv! De fleste som er med på tur har vært ute en vinternatt før. Sammen utløser vi krefter vi hadde glemt,  godt samarbeid, latter og glede. Grip sjansen og meld deg på ved å bruke skjemaet nedenfor!

Hilsen prosjektleder Jan-Edgar og resten av SIOPS-gjengen [powr-about-us id=cd3900ff_1517930693567]

Søk om å bli mannskap!

Ønsket etappe